Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Theorie-examen aanvragen

Wil je nu al je theorie-examen aanvragen? Dat kan op de website van het CBR. Let goed op dat je op de juiste pagina terecht komt, want er zijn helaas veel sites in omloop die proberen je meer te laten betalen dan nodig is.

Via onderstaande knop kun je meteen inloggen en reserveren bij het CBR. Met DigiD, dus wel zo veilig.

Hulp nodig bij het aanvragen van je theorie-examen? Hieronder lees je hoe dat werkt.

STAP 1: Open de pagina van het CBR met de bovenstaande knop en log in met je DigiD. Let op: ga niet in google zoeken, want dan kom je vaak niet op de juiste pagina terecht.

Log in met DigiD

STAP 2: Nu je ingelogd bent krijg je een aantal keuzes. Een daarvan is “Theorie-examen reserveren of wijzigen”. Dat is de keuze die jij nodig hebt.

Kies Examen reserveren of wijzigen
Kies: Theorie-examen reserveren of wijzigen

STAP 3: De pagina die je nu krijgt biedt je de optie een soort examen te kiezen:

Kies “Auto” om verder te gaan.

STAP 4: Kies het juiste examen, meestal zal dat het ‘normale’ theorie-examen auto (BTH) zijn, maar als je denkt meer tijd nodig te hebben of je wilt het examen in het Engels, of een andere taal doen, dan kan dat ook.

STAP 5 Nu kun je de plaats en datum kiezen, of kies”Overal de eerste mogelijkheid” om op die manier de snelste optie te kiezen.

STAP 6: Nu moet je akkoord gaan met de voorwaarden en betalen.

En nu flink leren! Heb je nog vragen? Vraag je instructeur gerust even om hulp!

Op zoek naar een leuke cursus die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt? Kijk dan eens naar onze iTheorie online theoriecursus