Bel of WhatsApp 06 55 723 307

iTheorie

iTheorie is het grootste online platform voor het leren van de theorie voor het CBR theorie-examen. iTheorie wordt gebruikt door duizenden rijscholen en er zijn al honderdduizenden cursisten mee geslaagd. iTheorie is niet voor niks als beste online theorie-opleiding beoordeeld.

Online theorieboek met 25 hoofdstukken

Je begint je opleiding met het leren uit een digitaal theorie-boek. Dit boek is exact gelijk aan het papieren boek. Het boek bestaat uit 25 hoofdstukken (indeling volgens officiële CBR categorieën) en wordt afgesloten met een handig uittreksel.

Digitaal theorieboek-b
Digitaal theorieboek met 25 hoofdstukken

Na elk hoofdstuk een oefentoets

Je kan pas naar het volgende hoofdstuk als je de oefentoets over het vorige hoofdstuk met goed gevolg hebt afgelegd. Na elk hoofdstuk krijg je zo’n toets.

Duidelijke animaties

50 complete theorie-examens

Als je geleerd hebt wordt het tijd om te testen of je de theoriestof beheerst. Je kunt met iTheorie 50 complete theorie-examens oefenen. Precies op dezelfde manier als je straks bij het CBR krijgt.

Ook oefeningen voor gevaarherkenning

Gratis herhalingscursus

Als je het complete lesprogramma volgt dan moet je wel slagen. Maar er kan natuurlijk altijd wel eens iets tegenzitten. Daarom kun je met de gratis herhalingscursus nogmaals 50 theorie-examens oefenen en het lesboek nog eens doornemen.

En vele extra’s…
Afhankelijk van de gekozen opleiding krijg je ook nog vele extra’s, zoals gevaarherkenningstraining, instructiefilms voor het praktijkexamen of bijvoorbeeld een bordenbijlage.

Geschikt voor auto, motor of bromfiets

Als je iTheorie voor de eerste keer gaat gebruiken, moet je een keuze maken welke opleiding je wilt volgen. Je kan daarbij kiezen uit auto, motor of bromfiets. Onder bromfiets valt ook snorfiets en brommobiel.

Minimale systeemeisen
Voor de examentraining heb je een computer nodig voorzien van luidsprekers en een (kleuren)beeldscherm met een voorkeursresolutie van 1280×1024 pixels (kleiner mag, maar dan moet je scrollen in de breedte). Uiteraard moet je op internet kunnen. Let op: er kunnen door je (mobiele) internetprovider extra kosten in rekening worden gebracht voor de dataverbinding.

Browser en internet
Om gebruik te maken van de examentraining moet je een snelle(re) internetverbinding hebben. Een lagere snelheid kan, maar dan duurt het laden van de examens langer. De examentraining is getest en werkt met de volgende browsers: Firefox 4+, Chrome, Safari 4+ en Internet Explorer 8+. Andere browsers kunnen werken, maar de werking wordt niet gegarandeerd. Meer informatie over de browsers vind je op de website. Daarnaast dient de Flash-plugin geïnstalleerd te zijn.

iTheorie
Theorie leren