Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Theorie

Een belangrijk deel van het halen van je rijbewijs is de theorie. Begrijp je goed hoe de verkeersregels in elkaar zitten (en waarom dat zo is) dan is het veel makkelijker om te slagen voor je theorie-examen, maar heb je ook nog eens minder praktijklessen nodig om je rijbewijs te halen.

Omdat het begrijpen wat er om je heen gebeurt zo belangrijk is, zal er ook tijdens de rijlessen aandacht zijn voor de theorie. We zoeken situaties op en bespreken waarom het op een bepaalde manier geregeld is. Met deze aanpak wordt het je al snel veel duidelijker en hoef je niet alles uit je hoofd te leren, maar kun je met logisch nadenken een heel eind komen. En dat kan iedereen!

Veel mensen beginnen met “leren” voor hun theorie door veel oefenexamens te maken. Met die aanpak is het ontzettend moeilijk om echt te begrijpen hoe het verkeer werkt en het kost ook nog eens veel meer tijd dan met een goede aanpak te gaan leren. Wij helpen je graag met de juiste aanpak.

Wil je alvast aan de slag met je theorie? Begin dan eens met de verkeersborden. Het leren daarvan kun je prima doen met behulp van een goede app op je smartphone. Het bedrijf Verjo heeft een leuke app uitgebracht, die je gratis kunt installeren: De Bordentrainer App

Ook voorrang geven en voorrang krijgen kun je gratis oefenen met de apps van iTheorie:

Download de app voor iPhone/iPad op de appStore.

Download de app voor Android op de playStore.

Heb je vragen over de theorie of wil je daar meer begeleiding in hebben? Overleg even over de mogelijkheden voor theorielessen of onze online theoriecursus van iTheorie.