Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Over

Rijlespunt is een rijschool gespecialiseerd in kwaliteit. Echt goede rijlessen met een plan van aanpak, dat voor iedere leerling apart wordt opgesteld. Daardoor zijn we bij uitstek de plek voor hen die met weinig lessen willen slagen, maar vooral ook voor hen die wat meer moeite hebben hun rijbewijs te halen door bijvoorbeeld ADHD of Autisme en daarom graag wat meer tijd willen.

Individuele aandacht

Onze lessen worden per leerling toegespitst op wat die specifieke leerling nodig heeft. En uiteraard zijn alle lessen privélessen. Daarnaast begeleiden we iedereen met of zonder een rijbewijs bij medische keuringen bij het CBR.

Tot slot hebben we een speciaal programma voor mensen met faal- of rijangst, zowel met als zonder rijbewijs.

Moderne & leuke lesmethode

Rijlespunt geeft les op een moderne manier met alle ruimte voor vragen en uitleg. Tijdens de lessen kunnen we gebruik maken van een camerasysteem om bijzondere punten tijdens je rijles nog eens rustig terug te kunnen kijken. Ook worden je lesvorderingen in ons volgsysteem geregistreerd zodat je zelf thuis, in een moderne app, alles nog eens terug kunt kijken en bijvoorbeeld bespreken met je ouders. In die app vind je ook je volgende afspraken, facturen maar vooral ook veel extra informatie, video rijlessen etc.

Kortom voor echt leuke & goede lessen ga je naar rijlespunt.nl.

Vanaf medio februari 2021 is Rijlespunt actief in twee regio’s. Als vanouds de regio Zaanstad en Wormerland, maar nieuw is de regio rond de Gemeente Altena, Gorinchem en Oosterhout.

Rijlespunt - Instructeur Jeroen Meijers
Eigenaar/instructeur Jeroen Meijers