Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Categorie: Geslaagd

Geslaagd: Maggie

Geslaagd: Maggie

Ook de derde telg van de familie heeft nu lekker haar rijbewijs. Hoofd koel gehouden en een gezellige en ontspannen examenrit waar je trots op mag zijn. Gefeliciteerd @maggieschleeper!

Geslaagd voor het rijexamen

Geslaagd: Wouter

Je moest er even geduld voor hebben maar nu is het toch gelukt! Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs Wouter en je mag trots zijn op de mooie examenrit!

Slagen voor het rijbewijs

Geslaagd: Lotte

We hebben lessen gereden in Zaanstad, Gorinchem en Breda en hadden zo een uitstekende voorbereiding. En toch kon Lotte het nauwelijks geloven dat ze toch echt in één keer geslaagd is voor het rijexamen. Gefeliciteerd!

In een keer slagen voor je rijbewijs

Geslaagd: Tim

De ideale start van je vakantie is natuurlijk je rijbewijs halen. En liefst in één keer. En Tim deed dat! Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs!

Geslaagd voor het rijexamen: Anthony

Geslaagd: Anthony

Slagen voor je rijexamen, dat is toch gewoon het beste gevoel van de wereld! En Anthony deed het zojuist, van harte gefeliciteerd kerel, je hebt het verdiend!

Geslaagd: Iris de Vries

Geslaagd: Iris

Ze had het zelf niet verwacht maar toch gewoon lekker in één keer geslaagd. Gefeliciteerd Iris en veel plezier met je rijbewijs!

Rijbewijs halen? Geen punt!

Geslaagd: Firlia

Yes! Ook Firlia heeft het voor elkaar en is geslaagd na een vlotte rit. En haar eigen auto is ook een Ford Fiesta dus dat gaat helemaal goedkomen. Van harte gefeliciteerd!

Geslaagd voor het rijexamen: Niels

Geslaagd: Niels

Geslaagd! We wisten natuurlijk wel dat het meteen de eerste keer zou gaan lukken, maar als de examinator daar dan nog even de bevestiging van geeft dan is dat toch altijd even juichen. Gefeliciteerd met je rijbewijs Niels!

Geslaagd voor het rijexamen

Geslaagd: Isabella

En de volgende leerling die trots het weekend in kan met het rijbewijs op zak! In een keer geslaagd met zenuwen in je lijf, het kan natuurlijk prima! Gefeliciteerd Isabella!

Geslaagd: Kenzy Nieuwhof

Geslaagd: Kenzy

Het weekend kon niet beter beginnen voor Kenzy, want hij haalde zojuist zijn rijbewijs met een rit om trots op te zijn. Gefeliciteerd!