Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Categorie: Geslaagd

Geslaagd voor het rijexamen: Anthony

Geslaagd: Anthony

Slagen voor je rijexamen, dat is toch gewoon het beste gevoel van de wereld! En Anthony deed het zojuist, van harte gefeliciteerd kerel, je hebt het verdiend!

Geslaagd: Iris de Vries

Geslaagd: Iris

Ze had het zelf niet verwacht maar toch gewoon lekker in één keer geslaagd. Gefeliciteerd Iris en veel plezier met je rijbewijs!

Rijbewijs halen? Geen punt!

Geslaagd: Firlia

Yes! Ook Firlia heeft het voor elkaar en is geslaagd na een vlotte rit. En haar eigen auto is ook een Ford Fiesta dus dat gaat helemaal goedkomen. Van harte gefeliciteerd!

Geslaagd voor het rijexamen: Niels

Geslaagd: Niels

Geslaagd! We wisten natuurlijk wel dat het meteen de eerste keer zou gaan lukken, maar als de examinator daar dan nog even de bevestiging van geeft dan is dat toch altijd even juichen. Gefeliciteerd met je rijbewijs Niels!

Geslaagd voor het rijexamen

Geslaagd: Isabella

En de volgende leerling die trots het weekend in kan met het rijbewijs op zak! In een keer geslaagd met zenuwen in je lijf, het kan natuurlijk prima! Gefeliciteerd Isabella!

Geslaagd: Kenzy Nieuwhof

Geslaagd: Kenzy

Het weekend kon niet beter beginnen voor Kenzy, want hij haalde zojuist zijn rijbewijs met een rit om trots op te zijn. Gefeliciteerd!

Geslaagd voor het rijexamen

Geslaagd: Noortje

De volgende leerling die ook al weer klaar is met haar rijopleiding is Noortje. Super mooi resultaat voor haar, dus van harte gefeliciteerd! Nu snel naar het gemeentehuis om je rijbewijs op te halen.

In een keer geslaagd: Jeffrey Exposito Marta

Geslaagd: Jeffrey

Het nieuwe jaar zijn we weer goed begonnen, want Jeffrey haalde net in één keer zijn rijbewijs. Gefeliciteerd!

Geslaagd: Cindy Jie

Geslaagd: Cindy

De lessen kreeg Cindy in het Engels, maar het resultaat was hetzelfde: geslaagd met vlag en wimpel!

Geslaagd Roos

Geslaagd: Roos Ilieva

Ondanks de zenuwen toch een heel leuke rit neerzetten, dat kan alleen maar goed aflopen. En inderdaad, geslaagd dus! Van harte gefeliciteerd Roos IIieva! En ontzettend bedankt voor het heerlijke bier- en kaas pakket!