Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Categorie: Geslaagd

Geslaagd voor het rijexamen

Geslaagd: Ingrid

Het waren altijd gezellige lessen met Ingrid, maar we gaan nu toch afscheid nemen, want ze haalde zojuist haar rijbewijs. Superprestatie met al die zenuwen, daar mag je trots op zijn. Veel plezier ermee en veel veilige kilometers! #geenstress#rijlespunt#geslaagd#geenpuntbijrijlespunt

Geslaagde kandidaat Suzanne bij de lesauto van Rijlespunt

Geslaagd: Suzanne

We zijn lekker bezig want ook de volgende kandidaat is al weer in één keer geslaagd. Met een compliment van de examinator op zak gaat Suzanne het weekend in met de grootst mogelijke grijns. Gefeliciteerd en bedankt voor al je aandacht, inzet en de lekkere chocolaatjes!

Geslaagde leerling Nienke bij de lesauto van Rijlespunt. Lokatie CBR Zaandam

Geslaagd: Nienke

Zelfs haar examenreservering schreef ze vol met kleurrijke aantekeningen. En die fanatieke houding zorgde er ook voor dat ze haar rijexamen in één keer haalde. Alleen niet per ongeluk te hard gaan rijden hè Nienke? Hoe dan ook van harte gefeliciteerd met je rijbewijs en veel plezier ermee. Bedankt voor de bloemen en taart!

Geslaagde leerling Klara bij de lesauto van Rijlespunt bij CBR Zaandam

Geslaagd: Klara

We gaan weer lekker deze week, want na het eerste examen in Breda heeft Klara zojuist in Zaandam in één keer haar rijexamen gehaald. Dank je wel voor je inzit, top! Nu kun je lekker met de auto naar stage

Geslaagd: Esmée

Geslaagd: Esmée

Hoe blij kun je zijn? Nou zó blij dus! Esmée haalde zojuist in één keer haar rijbewijs. En daar is ze dus blij mee. Heel veel plezier met je rijbewijs en hopelijk ga je nu met rijbewijs op zak die prachtige reis maken. En met Esmée is ook het eerste examen van 2022 meteen weer…
Lees meer

Geslaagd: Esmee

Geslaagd: Esmee

Esmee gaf zichzelf het beste Kerstcadeau, een rijbewijs. Dik verdiend ook, dus van harte gefeliciteerd. Veel veilige kilometers en Fijne Feestdagen!

Geslaagd: Lisa

Geslaagd: Lisa

Wat een geniaal begin van het weekend voor Lisa! Van harte gefeliciteerd met dit prachtige examen en je rijbewijs! Veel plezier er mee en bedankt voor de gezellige lessen.

Geslaagd: Leonie

En weer eentje in één keer geslaagd. Deze keer deed Leonie het! Ondanks de zenuwen toch een mooi examen rijden. Knap hoor! Van harte gefeliciteerd!

Geslaagd: Naomi

Jaja!! Weer eentje geslaagd en ook nog eens meteen bij de eerste poging al. Van harte gefeliciteerd Naomi!

Geslaagd: Maggie

Geslaagd: Maggie

Ook de derde telg van de familie heeft nu lekker haar rijbewijs. Hoofd koel gehouden en een gezellige en ontspannen examenrit waar je trots op mag zijn. Gefeliciteerd @maggieschleeper!