Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Rijles met ADHD

De laatste jaren is er gelukkig veel aandacht voor ADHD en ADD. Mensen beginnen langzaam steeds meer door te krijgen dat ADHD niet gewoon een labeltje is voor een druk persoon, maar dat er daadwerkelijk iets speelt dat aandacht verdient. Rijles met ADHD is vaak prima mogelijk, als er ook de juiste aanpak gebruikt wordt.

Gelukkig is er ook met ADHD of ADD prima aan te leren om op een veilige en gestructureerde manier auto te rijden. Wel vraagt dat een andere aanpak dan bij een ‘reguliere’ rijopleiding. Rijlespunt is het punt voor rijlessen met die speciale technieken die nodig zijn om alle sterke punten van ADHD’ers optimaal te benutten waardoor ook zij probleemloos door het CBR examen komen en daarna uitstekende automobilisten worden.

In sommige gevallen moeten er wat extra stappen genomen worden zoals een keuring of een rijtest bij het CBR. Ook daar begeleiden wij je natuurlijk bij.

Benieuwd hoe we dat doen? Neem even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Rijles met ADHD of ADD

 

Één reactie

  1. Noortje schreef:

    Deze pagina maakt mij ontzettend blij. Ik werd tijdens mijn rijlessen gediagnostiseerd en Jeroen heeft mij ontzettend goed begeleid met het leren rijden met deze stoornis. Ik heb me geen enkele keer een ‘debiel’ gevoeld en dat voor iemand met ADHD lang niet altijd vanzelfsprekend.
    Hij heeft me altijd gesteund en begrepen en daardoor ga ik steeds zelfverzekerder de weg op. Ik ben er nog niet, maar dit gaat helemaal goedkomen en ik heb nooit gedacht dat ik het ooit zou kunnen. *WARME DOUCHE*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.