Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Gratis praktijk video’s en interactieve leskaart met App

Gratis praktijk les videos in de app

Bij Rijlespunt werken we met een digitale en interactieve leskaart. Als leerling krijg je gratis een App waarin je de informatie van die leskaart zelf ook kunt inkijken. Hierdoor kun jij als leerling makkelijk zien wat je vorderingen zijn, wanneer je volgende les is, of je nog voldoende tegoed hebt enzovoort. Zeker het nog even kunnen nalezen van de tips die je tijdens je rijles hebt gekregen van de instructeur werkt erg goed om het de volgende les makkelijker te kunnen uitvoeren.

Het dashboard van de Rijlespunt app van PlanGo biedt onder andere een overzicht van je lessen en huiswerk.
In het dashboard van je app zie je in één oogopslag wanneer je volgende les is en wat je als voorbereiding op de die les moet lezen of kijken.
Bekijk de tips en aanwijzingen die je instructeur tijdens de les geeft ook nog even terug in je app.
Bekijk de tips en aanwijzingen die je tijdens je rijlessen van je instructeur gekregen hebt nog even terug in de app voor je aan de volgende les begint.

Ook je vorderingen kun je heel uitgebreid terugkijken in de app. Je ziet elke les dus waar je vooruit gegaan bent en waar je misschien nog wel wat meer aandacht aan zou kunnen geven. Bij de aandachtspunten zal je instructeur je vaak ook nog een extra tip meegeven. Die lees je terug bij de notities.

Bekijk je vorderingen en zie in één oogopslag wat je hebt bijgeleerd in de laatste les.

Als voorbereiding op de volgende les krijg je vaak een klein stukje huiswerk mee. Dat kan zijn een stukje lezen, maar vaak is het een filmpje waarin even kort wordt uitgelegd wat je tijdens de les uitgebreid gaat leren. Het kost nooit veel tijd, maar het is wel een waardevolle aanvulling op je opleiding.

Huiswerk in de vorm van teksten of video’s helpen als voorbereiding op de volgende les en zorgt dat je meer kunt leren in minder tijd. Wel zo voordelig!

Video's als voorbereiding op de volgende les
Makkelijk nakijken wanneer je volgende les is en waar je wordt opgehaald. Ook kun je eventueel een rijles hier annuleren. Doe dat uiteraard wel tijdig, dan kan iemand anders nog blij gemaakt worden met een extra plekje.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *