Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Corona update 21 april

Corona update rijksoverheid

Verlenging maatregelen t/m 19 mei

Inmiddels zul je ongetwijfeld zelf het laatste nieuws rond de Corona crisis al hebben gehoord. Waar we met z’n allen hoopten dat de maatregelen versoepeld zouden worden, zodat we weer konden starten met de lessen is dit helaas niet het geval. Tijdens de zojuist gegeven persconferentie is aangekondigd dat de maatregelen verlengd zijn tot en met 19 mei a.s.

Dat houdt in dat het helaas nog steeds verboden is rijlessen te geven. Vanuit de vakbonden heb ik wel berichten opgevangen dat er bekeken wordt of er bijvoorbeeld met een scherm in de auto en/of persoonlijke beschermingsmaatregelen gelest kan worden.

Duidelijk lijkt wel dat die maatregelen besmetting niet kunnen voorkomen en dat een scherm in de auto ook ernstige veiligheidsrisico’s met zich mee kan brengen. Ik volg de regelgeving en het testen van deze ingrepen op de voet en zal jullie uiteraard direct op de hoogte brengen als we toch op een of andere manier weer veilig aan de slag kunnen.

Tot die tijd zit er voor ons allemaal niets anders op dan geduld hebben. Ook wil ik een compliment maken aan de leerlingen die stevig aan het studeren zijn op hun theorie en mij met vragen bestoken. Blijf dat doen, dan heb je zodra de examens weer worden afgenomen direct een voorsprong te pakken.

Stay safe!