Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Corona update 7 mei 2020

Rijlespunt Corona update - we mogen weer!

Gisteravond werd er door Premier Rutte bekend gemaakt dat er een aantal Corona maatregelen versoepeld kunnen worden. Gelukkig was het verbod op rijlessen een van de maatregelen die zijn opgeheven. Dat betekent dat we vanaf 11 mei weer kunnen gaan starten met rijlessen.

Aangezien er wel nog een aantal beperkingen van kracht blijven zullen we die start gefaseerd aanpakken waardoor er ruimte in planning blijft om te zorgen dat de auto goed ontsmet kan worden tussen elke leerling in. Bij het maken van de planning zullen de leerlingen die al een examen of tussentijdse toets gepland hadden eerst ingepland worden en meteen daarna de overige leerlingen. Als we op deze manier plannen en begrip hebben voor elkaars situatie hoeft niemand de dupe te zijn en kan iedereen snel verder met de rijlessen op weg naar dat felbegeerde rijbewijs. Een rijbewijs dat in deze tijd misschien nog wel meer welkom is dan anders.

Bij de rijlessen vanaf 11 mei gelden wel enkele aanvullingen/wijzigingen. De avond voor elke rijles ontvang je van mij een herinnering. In die herinnering staat ook de vraag of je het wil laten weten als je niet fit bent. Dat is geen vrijblijvende vraag. Ben je niet fit en meld je jezelf ’s avonds af, dan hoef je de les niet te betalen.  Ook als een van je huisgenoten klachten zoals koorts of benauwdheid heeft mag je niet rijden en vraag ik je dus om je zo snel mogelijk af te melden.

Wacht aub niet met afmelden tot de dag van je les, want dan kan ik nog iemand anders vinden voor dat plekje en dat scheelt in de kosten. Sta ik al bij je voor de deur, dan is het daarvoor te laat en dat is zonde van de tijd en het geld.

Tot slot, de overheid heeft aangegeven dat er nauwelijks voordelen voor het dragen van mondkapjes bewezen kunnen worden, maar het is uiteraard wel toegestaan. Vind je het prettig om een mondkapje en/of handschoenen te dragen, dan dien je deze zelf mee te nemen, of je kunt er bij mij een mondkapje aanschaffen.

In de loop van deze week probeer ik iedereen persoonlijk te benaderen voor een afspraak via WhatsApp. Ben jij nog aan het werk of heb je andere beperkingen voor de momenten waarop je kunt rijden, laat het me dan aub even weten via e-mail of WhatsApp.

Stay safe!

Corona update - tijdelijk geen rijlessen