Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Corona update: Rijlessen gaan weer van start (vanaf 3 maart 2021)

Rijlespunt Corona update - we mogen weer!

Vanavond kondigde Minister-President Rutte in een persconferentie aan dat er een aantal Corona maatregelen versoepeld gaan worden. Vanaf woensdag 3 maart 2021 mogen bijna alle contactberoepen weer aan de slag. En dat betekent voor ons dat wij eindelijk weer rijlessen mogen geven! Deze week ga ik al beginnen met het maken van de planning zodat we volgende week zo snel mogelijk kunnen starten.

Aangezien iedereen staat te trappelen om weer met de rijlessen door te kunnen wil ik jullie vragen zo flexibel mogelijk te zijn met inplannen. Alleen op die manier kan ik iedereen weer zo snel mogelijk een plekje geven. In eerste instantie probeer ik jullie allemaal één lesmoment per week te bieden. Zijn er dan nog plaatsen over dan kunnen die verdeeld worden. Leerlingen die snel op examen moeten, zullen daarbij voorrang krijgen. Dat is in ieders voordeel, want zodra er leerlingen geslaagd zijn is er weer tijd beschikbaar voor meer lesmomenten per week.

Heb je een rijlesafspraak en heb jij of een van je huisgenoten verkoudheidsklachten of corona, dan blijft het noodzakelijk om te annuleren. Dat kan nog steeds kosteloos. Kun je om een andere reden niet, dan kun je tot 24u vooraf ook kosteloos annuleren. Probeer dat echter zo min mogelijk te doen.

Tot nu toe is gebleken dat iedereen ontzettend goed om gaat met het afmelden bij ziekte. Zo letten we op elkaars gezondheid. Dank jullie wel en happy driving!
#staysafe #happydriving