Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Corona – Tijdelijk geen rijlessen mogelijk

Corona update - tijdelijk geen rijlessen

Ook vandaag heb ik de media weer uitgebreid gevolgd en veel gelezen over de adviezen/richtlijnen van het RIVM en de verschillende beroepsverenigingen van rijscholen en rij-instructeurs. Vooral de adviezen vanuit het RIVM zijn voor mij leidend in de lastige beslissing die ik heb genomen. Die beslissing houdt in dat ik stop met het geven van rijlessen in ieder geval t/m 31 maart.

Ik kan voor mezelf niet het risico nemen dat ik een van jullie besmet en/of bijdraag tot een snellere verspreiding van het virus met alle gevolgen van dien. Het idee dat ik zwakke mensen in mijn omgeving in meer gevaar breng dan nodig is een idee dat nooit ondergeschikt mag zijn aan het ongemak van een tijdje niet mogen werken. Dat maakt dat het even niet anders is dan dit met zijn allen uitzitten.

Om jullie toch bezig te laten zijn met het verkeer wil ik jullie vragen om wat extra tijd te besteden aan de theorie. Voor hen die nog niet gestart zijn heb ik een speciale online Theoriecursus van iTheorie in de aanbieding, daarvoor kun je terecht op mijn website. Ook onderzoek ik mogelijkheden om online LIVE theorieles te geven. Daarnaast geldt uiteraard nog steeds voor iedereen dat je me altijd je theorievragen mag sturen per WhatsApp, zoals je al gewend bent van me tijdens je praktijklessen. Indien nodig kan ik ook via een live chat met video uitleg geven.

Tot slot wil ik ieder bedanken voor het begrip. Ik heb een soort gelijke mail gestuurd en al zo veel fijne reacties terug mogen ontvangen, dat geeft moed. Na deze stop kunnen we de lessen vast snel weer hervatten en dan is deze vervelende vertraging zo weer weggewerkt.