Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Informatie & nieuws

Informatie & nieuws

Rijlespunt – Jouw punt voor rijles Over verkeer, rijlessen en je rijbewijs halen valt ontzettend veel te leren. Hieronder tref je een reeks artikelen met informatie over verkeer, rijles, CBR etc. Voor specifieke vragen over een onderwerp kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Geslaagd: Esmée

Geslaagd: Esmée

Hoe blij kun je zijn? Nou zó blij dus! Esmée haalde zojuist in één keer haar rijbewijs. En daar is ze dus blij mee. Heel veel plezier met je rijbewijs en hopelijk ga je nu met rijbewijs op zak die prachtige reis maken. En met Esmée is ook het eerste examen van 2022 meteen weer…
Lees meer

Geslaagd: Esmee

Geslaagd: Esmee

Esmee gaf zichzelf het beste Kerstcadeau, een rijbewijs. Dik verdiend ook, dus van harte gefeliciteerd. Veel veilige kilometers en Fijne Feestdagen!

Corona update: rijlessen gaan door

Corona update 18-12-2021

Vanavond is op een persconferentie besloten dat het land weer in een lockdown gaat. Een verschil met voorgaande lockdowns is dat rijscholen gelukkig voorlopig open mogen blijven en ook toetsen en examens bij het CBR gaan gewoon door. Uiteraard blijven we wel mondkapjes dragen en maken we de auto voor de les extra goed schoon.…
Lees meer

Geslaagd: Lisa

Geslaagd: Lisa

Wat een geniaal begin van het weekend voor Lisa! Van harte gefeliciteerd met dit prachtige examen en je rijbewijs! Veel plezier er mee en bedankt voor de gezellige lessen.

Geslaagd: Leonie

En weer eentje in één keer geslaagd. Deze keer deed Leonie het! Ondanks de zenuwen toch een mooi examen rijden. Knap hoor! Van harte gefeliciteerd!

Geslaagd: Naomi

Jaja!! Weer eentje geslaagd en ook nog eens meteen bij de eerste poging al. Van harte gefeliciteerd Naomi!

Geslaagd: Maggie

Geslaagd: Maggie

Ook de derde telg van de familie heeft nu lekker haar rijbewijs. Hoofd koel gehouden en een gezellige en ontspannen examenrit waar je trots op mag zijn. Gefeliciteerd @maggieschleeper!

Geslaagd voor het rijexamen

Geslaagd: Wouter

Je moest er even geduld voor hebben maar nu is het toch gelukt! Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs Wouter en je mag trots zijn op de mooie examenrit!

Slagen voor het rijbewijs

Geslaagd: Lotte

We hebben lessen gereden in Zaanstad, Gorinchem en Breda en hadden zo een uitstekende voorbereiding. En toch kon Lotte het nauwelijks geloven dat ze toch echt in één keer geslaagd is voor het rijexamen. Gefeliciteerd!

In een keer slagen voor je rijbewijs

Geslaagd: Tim

De ideale start van je vakantie is natuurlijk je rijbewijs halen. En liefst in één keer. En Tim deed dat! Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs!