Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Rijlespunt

Jouw punt voor rijles

Welkom bij Rijlespunt!

Wil jij goede rijlessen hebben met de focus op echt leren rijden? Dat kan! Meestal kun je binnen enkele weken al starten met je rijlessen en door de goede voorbereiding is de kans dat je in één keer slaagt voor je examen ook extra groot. Nieuwsgierig? Boek eens een vrijblijvende proefles en maak kennis met je instructeur. 

Momenteel is er door de Corona lockdowns wel een wachttijd, maar uiteraard probeert Rijlespunt iedereen zo snel mogelijk een plekje te bieden, maar dit proberen we te doen zonder op kwaliteit in te leveren.

Over je rijbewijs halen, rij-examen doen en natuurlijk je rijlessen valt veel te schrijven en te lezen. Hieronder tref je de laatste berichten uit de nieuws en informatie rubriek.

Slagen voor het rijbewijs

Geslaagd: Lotte

We hebben lessen gereden in Zaanstad, Gorinchem en Breda en hadden zo een uitstekende voorbereiding. En toch kon Lotte het nauwelijks geloven dat ze toch echt in één keer geslaagd[…]

Read more
In een keer slagen voor je rijbewijs

Geslaagd: Tim

De ideale start van je vakantie is natuurlijk je rijbewijs halen. En liefst in één keer. En Tim deed dat! Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs!

Read more

Informatie van het CBR over examens

In onderstaande animatie toont het CBR kort samengevat welke maatregelen ze hebben genomen om de achterstanden weg te werken. En wij als opleiders en jullie als leerlingen proberen natuurlijk ook[…]

Read more
Wat zeggen anderen over Rijlespunt

Reviews:5 out of 5 stars 

Blije klanten zijn de beste klanten. En de beste reclame, lees daarom snel wat andere klanten over Rijlespunt zeggen.