Bel of WhatsApp 06 55 723 307

Rijlespunt

Jouw punt voor rijles

Welkom bij Rijlespunt!

Wil jij goede rijlessen in Gorinchem of Altena krijgen met de focus op echt leren rijden? Dat kan! Meestal kun je binnen enkele weken al starten met je rijlessen en door de goede voorbereiding is de kans dat je in één keer slaagt voor je examen ook extra groot. Nieuwsgierig? Boek eens een vrijblijvende proefles en maak kennis met je instructeur. 

Momenteel is er door de Corona lockdowns wel een korte wachttijd, maar uiteraard probeert Rijlespunt iedereen zo snel mogelijk een plekje te bieden. Dit proberen we te doen zonder op kwaliteit in te leveren. Bedankt voor je begrip!

Over je rijbewijs halen, rij-examen doen en natuurlijk je rijlessen valt veel te schrijven en te lezen. Hieronder tref je de laatste berichten uit de nieuws en informatie rubriek.

Geslaagd: Maggie

Geslaagd: Maggie

Ook de derde telg van de familie heeft nu lekker haar rijbewijs. Hoofd koel gehouden en een gezellige en ontspannen examenrit waar je trots op mag zijn. Gefeliciteerd @maggieschleeper!

Read more
Geslaagd voor het rijexamen

Geslaagd: Wouter

Je moest er even geduld voor hebben maar nu is het toch gelukt! Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs Wouter en je mag trots zijn op de mooie examenrit!

Read more
Slagen voor het rijbewijs

Geslaagd: Lotte

We hebben lessen gereden in Zaanstad, Gorinchem en Breda en hadden zo een uitstekende voorbereiding. En toch kon Lotte het nauwelijks geloven dat ze toch echt in één keer geslaagd[…]

Read more
Wat zeggen anderen over Rijlespunt

Reviews:5 out of 5 stars 

Blije klanten zijn de beste klanten. En de beste reclame, lees daarom snel wat andere klanten over Rijlespunt zeggen.